hELDERZIEND

HELDERVOELEND

HELDERWETEND

kaart

leggingen

gecertificeerd angelGUIDE

gecertificeerd

eNERGY HEALER

HOOGBEWUST

HOOGBEGAAFD

HOOGGEVOELIG

Angel Whispers

ANGEL

Heb je persoonlijke vragen? Heb je zorgen over je loopbaan, werk of je business? Loopt je relatie niet lekker? Ben je onzeker over een specifieke situatie? Het is van belang dat jij de regisseur bent van je eigen leven en hierin de richting bepaalt.

Spiegelend help ik je graag met al je vragen en geef ik je tools om je leven positief te veranderen. Als bedrijfskundige, leidinggevende en ondernemer, maar ook als vrouw, moeder en partner heb ik vele processen van grote hoogte en diepe dalen meegemaakt.

Mijn naam is ANGEL. Ik vind het belangrijk om de autonomie van je eigen intuïtie te stimuleren zodat je die verder kunt ontwikkelen om je authentieke zelf te kunnen zijn. Iedereen verdient het om zich gelukkig en vrij te voelen in zijn/haar leven en zijn/haar plek in de wereld te vinden.

Als spirituele coach houd ik jou een spiegel voor. Je ontdekt waar jouw blokkades liggen en wat je wilt in jouw leven. Wat geeft jou vreugde en kracht en hoe kun je bepaalde gebeurtenissen een plek geven in jouw leven.
Ten allen tijde ben ik eerlijk en oprecht in mijn antwoorden richting jou. Ik vind het belangrijk om jou de juiste handvatten mee te geven zodat je ook daadwerkelijk verder komt in een situatie.

Jouw onzekerheid kan ik wegnemen en je begeleiden naar een hogere energie. Tijdens ons gesprek stem ik af op jouw energie en die van de persoon of situatie waar je vragen over hebt. Onze gesprekken hou ik zuiver en oprecht. Je naar de mond praten doe ik niet omdat ik wil dat jij bloeit. Groei is het middel, bloei is het doel.


Door mijn levenservaring, kennis, sterke intuïtie en invoelend vermogen, luister ik vooral naar datgene dat niet wordt gezegd. Ik stel vragen en geef feedback zodat je meer inzicht, advies en antwoord krijgt.

Vraag om inzicht en niet om een uitkomst!


Mijn coaching is gericht op verwerven van zelfinzicht en bekrachtiging. De focus ligt hierbij op jou zelf en je leven. Relaties en situaties vormen hierbij een spiegel om te laten zien wat er in onszelf leeft en waar we nog niet genoeg van onszelf houden.


Als spirituele coach werk ik vanuit een bepaalde beroepsethiek. Zo stel ik geen medische diagnoses en doe ik geen uitspraken over het verloop van ziektes en medicijngebruik. Bij serieuze psychologische, sociale en/of maatschappelijke problematiek verwijs ik altijd door naar een professioneel hulpverlener.


Onze gesprekken zijn gebaseerd op respect, waardigheid, ruimte voor wat is en goede omgangsvormen. Oneerbiedig gedrag in welke vorm dan ook - inclusief onder invloed zijn - zijn redenen om een gesprek of traject te beëindigen of hiervan af te zien.


Love & Blessings,

Angel