Energetische Reiniging van Woning en/of Bedrijfspand
27 januari 2021 
1 min. leestijd

Energetische Reiniging van Woning en/of Bedrijfspand

ENERGETISCHE REINING VAN WONING EN/OF BEDRIJFSPAND

Wanneer de woning of bedrijfspand niet meer fijn aanvoelt of er gebeuren dingen die niet te verklaren zijn, dan kan de woning of bedrijfspand  energetisch verontreinigd, verstoord of belast zijn. Wellicht is er sprake van een verstoring in de energie. Dit kan veroorzaakt zijn door één of meerdere entiteiten/dwalende zielen. Hoe dan ook, de energie in de woning of bedrijfspand is niet meer prettig!

RUST, ENERGIE EN FLOW IN HUIS

Ervaar voelbare verlichting van stagnatie of onrust in je huis of je bedrijf. Wist je dat elke ruimte energie opneemt? Deze energie kan licht en luchtig zijn, maar ook donker en zwaar.

Door je huis of bedrijfspand energetisch te reinigen, verwijder je gestagneerde energie en ontstaat er ruimte voor nieuwe, fijne energie. Dat ook een positief effect heeft op jezelf én de mensen om je heen.

WAAROM EEN MEDIUM!? (KAN IK HET ZELF NIET DOEN?)

Een medium neemt op een natuurlijke manier waar in de energetische wereld en ziet automatisch waar de stagnatie zich bevind en andere (gerelateerde) situaties die daar betrekking op hebben. Je kunt hier denken aan energetische portalen, aardstralen, objecten, personen, entiteiten of andere situaties. Zij kunnen deze gericht en professioneel oplossen.

Maak korte metten met alle negatieve energieën uit het verleden die in je huis of werkplek zijn blijven hangen.

VEEL VOORKOMENDE KLACHTEN OF SITUATIES

  • Een tekort aan Energie of Concentratie
  • Slapeloosheid/Naar dromen/Humeur-wisselingen
  • Tegenslagen in je leven met betrekking tot Werk, Gezondheid, Materieel of Persoonlijk vlak
  • Verstoring in de relatie met mede bewoners
  • Humeur wisselingen, zonder reden koud of warm krijgen
  • Draaierigheid of zwaar voelen
  • Plekken waar het onverklaarbaar koud of warm voelt
  • Plekken waar je letterlijk kippenvel krijgt of je niet alleen voelt en die liever vermijdt
  • Onverklaarbare dingen, geuren, schaduwen, geluiden, lichten, tv’s die aan en uit gaan, voorwerpen die vanzelf bewegen, et cetera

FRISSE START

2020 is voor vele mensen een moeilijk jaar geweest. Wil je het nieuwe jaar beginnen met een frisse start? Wil je bewust een nare periode afsluiten en nu echt die negatieve zaken uit het verleden achter je laten? Een goed begin is dan om je huis of bedrijfspand energetisch te laten reinigen.

Lagere energieën trekken lagere energieën aan en positieve energieën trekken positieve energieën aan. Belangrijk is om in het positieve te blijven. Dit begint bij je huis en/of bedrijfspand.

BEREIKBAAR

Wij zijn beschikbaar voor energetische reiniging van woningen en bedrijfspanden.

Je kunt ons bereiken via dit contactformulier.

MEDIUMS/PARAGNOSTEN

Angel – Emma – Starlys – Merlin – Tess – Yara

Over de schrijver
Hét spirituele platform met authentieke coaches: professionele mediums, paragnosten, healers & kaartleggers. Via channeling, tarot- & orakelkaarten geven wij telefonische consults, personal en business readings, rituals, spells en services. Stel je vraag en ontvang eerlijk antwoord, advies en inzicht. Authenticiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.
Reactie plaatsen