Engelen Getallen
04 januari 2021 
in Engelen
3 min. leestijd

Engelen Getallen

ENGELEN GETALLEN

Zie je nummerreeksen als 11:11, 22:22, 3:33 en 4:44 overal waar je bent? Wanneer je dezelfde nummers ziet herhalen – van kentekenplaten tot bonnen en digitale klokken – kan het zijn dat de engelen je een bericht sturen. Engelen zijn Goddelijke boodschappers die in bijna elke religie en cultuur sinds het begin der tijden in een of andere vorm hebben bestaan.

In dit digitale tijdperk vinden ze nieuwe manieren om je te herinneren aan je hogere waarheid. Wat proberen de engelen je te vertellen door middel van deze herhaalde reeksen, van nummers 0 tot 999 en populaire digitale klokcombinaties zoals 1:23, 5:55, 21:12 en 22:22.

Wanneer je begeleiding van je engelen nodig hebt, vraag het dan gewoon. Weet, dat je engelen altijd luisteren en op zoek zijn naar een mogelijkheid om je eraan te herinneren dat ze in de buurt zijn.

GETALLEN EN COMBINATIES

Getallencombinaties zijn altijd een teken van steun. Is er een combinatie die vaker op je pad komt? Ga dan op onderzoek uit naar de precieze betekenis. Hieronder in het kort hoe je de getallen(reeksen) van 0-9 kunt lezen. De betekenis van reeksen met verschillende getallen (11:44, 22:55, 13:13 et cetera.) kun je door middel van onderstaande cijfers gemakkelijk combineren.

0-00-000-0000

Een nieuw begin. Deuren gaan open. God.

God is op dit moment bij jou en biedt ondersteuning bij de volgende stappen die je maakt zodat je kunt groeien. Je bent nooit alleen. Vertrouw erop dat je direct met God kunt communiceren. Je engelen feliciteren je op dit moment voor al het harde werk dat je hebt verricht. Er komt een nieuw begin aan. Je bent een speciaal lichtje hier op aarde.

1-11-111-1111

Het Zelf. Eenheid. Hogere Zelf. Universele verbinding. Focus.

Je bent één met God, de engelen en de lichtmeesters of geascendeerde meesters. Breng je gedachten op één lijn met de hoogste goedheid en waarheid om liefde in de wereld te brengen. Je gedachten en intenties zijn uitvergroot. Focus op wat je lief hebt, het positieve en niet op de angst of het negatieve. De universele levenskracht binnen in jou roept om jouw aandacht.

2-22-222-2222

Unie. In verbinding met anderen. In overeenstemming met liefde. Zaai door.

Je hebt kracht en gaven die de wereld verlichten. Concentreer je op het hoogste goed. Je bent geboren om te stralen en te schitteren. Jouw talenten bieden je de kans om uit te breiden. Sta open voor alle mogelijkheden om jouw doel te vervullen. Er zijn mogelijkheden om verbinding te maken. Je relatie(s) is (zijn) aan het groeien.

3-33-333-3333

Uitbreiding. Hogere macht. De Lichtmeesters. Heb vertrouwen.

Alle spirituele leraren zijn bij je en begeleiden je op dit moment. De opgestegen meesters helpen je om je talenten verder te ontwikkelen. Je bent op weg om verder te groeien. Het pad ontvouwt zich met een perfecte timing. Master Jezus en zijn engelen zijn bij jou. Dit is een heilige tijd voor healing en groei. Je bent op een cruciaal punt beland waarbij je voorbij gaat aan al je eerdere tegenslagen.

4-44-444-4444

Engelen. Communicatie. Talenten en giften die groeien of uitbreiden. Weet dat de engelen er zijn.

Laat de waarheid jouw leraar zijn. Vertrouw op je gevoel en laat plezier en geluk je leiden. Jouw beschermengel slaat een deken van liefde om jou heen. Je bent veilig en beschermd. Je bent omringd door duizenden engelen. Wonderen zijn dichterbij dan je denkt.

5-55-555-5555

Veranderingen. Inspanning. Actie en input vereist. Groei.

Overvloed is een ‘state of mind’. Grote veranderingen vinden plaats in je financiën en in je staat van overvloed. Weet dat er kansen en mogelijkheden op komst zijn. Al je inspanningen werpen hun vruchten af. Overvloed is aan jou om te hebben, te leven en te ervaren. Open je hart, je armen en je geest om de zegeningen te ontvangen die je nu worden aangeboden.

6-66-666-6666

Balans. Intentie vereist. Zorgvuldigheid.

Neem de tijd om je blokkades op te heffen zodat je weer plezier kan hebben. Volg je hart! De engelen vragen je om een pas op de plaats te maken en zorgvuldig jouw volgende stappen te bekijken voordat je één en ander wilt veranderen of besluiten. Maak geen overhaast besluit. Jouw ratio is nu in control en leid je naar lage energieën. Vertrouw op God en de engelen.

7-77-777-7777

Magisch. Manifesteren. Goddelijke inspiratie. Ontwikkel je spiritueel.

De energie van magie waait om jou heen. Stem je gedachten en gevoel af op het hoogste goed. Bereid je voor op het allerbeste. Goed nieuws en positieve veranderingen zijn onderweg. Je magische en manifesterende vermogen neemt toe in deze tijd. Maak gebruik van je innerlijke superkrachten en laat je magie los in de wereld.

8-88-888-8888

Ontwikkeling. Groei. Spirituele lessen. Overvloed.

Een patroon is zich aan het herhalen zodat je deze lessen goed begrijpt. Neem de tijd om te reflecteren. Er gaat een portaal open om je verder spiritueel te ontwikkelen. Je levensdoel en wensen zijn in overeenstemming met elkaar. Je doet de juiste dingen en bent op de juiste weg; het pad van het licht.

9-99-999-9999

Zelfmeesterschap. Verenigd met je hogere zelf. Goddelijke vrouwelijkheid. Ga verder.

De Goddelijke energie is binnenin jou aan het ontwaken. Laat je ziel je leiden. Je hebt een verlicht moment. Neem hier notie van en laat het tot je komen. De Goddelijke moeder Maria is bij je en geeft je ondersteuning bij jouw gevoel van heelheid. Welkom thuis in je hart!

Bron: Kyle Gray

MEDIUMS/PARAGNOSTEN

Angel – Emma – Starlys – Merlin – Tess – Yara

Over de schrijver
Hét spirituele platform met authentieke coaches: professionele mediums, paragnosten, healers & kaartleggers. Via channeling, tarot- & orakelkaarten geven wij telefonische consults, personal en business readings, rituals, spells en services. Stel je vraag en ontvang eerlijk antwoord, advies en inzicht. Authenticiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.
Reactie plaatsen