Reading April 2021
01 april 2021 
1 min. leestijd

Reading April 2021

Lieve lezer,

De engelen reading voor de maand april 2021 gaat over ‘contrasten’.

Liefs,

Team Angel Whispers

READING APRIL 2021

De huidige situatie is niet makkelijk, zelfs lastig voor zovelen onder ons. Het ene is nog niet oplost of het andere dient zich alweer aan. We hebben soms teveel en te vaak de ervaring met contrasten.

Wat is een contrast? Een contrast is het verschil tussen de gewenste situatie en de feitelijke situatie. Contrasten zorgen ervoor dat we soms even niet meer weten of en hoe we moeten reageren op dat contrast in een bepaalde situatie. Woorden schieten soms te kort en alleen blikken zeggen soms voldoende.

Wanneer we inzoomen op het contrast dan komen we via het contrast bepaalde emoties tegen. Die emoties willen met jou praten en hebben een functie. Ga met die emoties praten want die emoties willen door jou worden gehoord, gezien en erkend. Het heeft niets met de ander -met wie je dat contrast ervaart- te maken. Het heeft alles met jou te maken. Wanneer je met deze emoties aan de slag gaat zul je zien dat jij minder contrasten gaat ervaren omdat die emoties dan een plek krijgen.

Het contrast is een reflectie van jouw binnenkant. Wanneer je jouw buitenkant, datgene dat zich in jouw leven afspeelt, wilt veranderen zul je naar binnen moeten. Je zult met jouw emoties aan de slag moeten moet gaan zodat ze kunnen helen.

AFFIRMATIE

Ik ben de architect van mijn leven.

Ik bouw een fundering en kies wat ik wil ervaren in het hier en nu!

AARTSENGEL METATRON

Metatron betekent ‘het licht van God’. En licht is wat hij brengt; het licht waardoor je ziet hoe alles met elkaar is verbonden. Metatron heeft een bijzondere energie en meerdere taken en kwaliteiten. Een belangrijke taak is transformatie, of verandering.

GEBED

Lieve Metatron, Aartsengel van de Hemelvaart,

Dank je dat je naar me toekomt met je energie die tijd en ruimte overstijgt. Terwijl je magenta, indigo en kristallijnen stralen mijn wezen omringen, past mijn ziel zich in het ‘hier en nu’ aan en vind ik mijn doel in het heden. Ik sta toe dat goddelijke leiding me voorwaarts draagt. Mijn chakra’s komen op één lijn met liefde en ik bereid me voor om de Hemel op Aarde te creëren! En zo is het! (Bron: Kyle Gray)

MEDIUMS/PARAGNOSTEN

Angel – Emma – Starlys – Merlin – Tess – Yara

Over de schrijver
Hét spirituele platform met authentieke coaches: professionele mediums, paragnosten, healers & kaartleggers. Via channeling, tarot- & orakelkaarten geven wij telefonische consults, personal en business readings, rituals, spells en services. Stel je vraag en ontvang eerlijk antwoord, advies en inzicht. Authenticiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.
Reactie plaatsen