Reading Januari 2021
01 januari 2021 
1 min. leestijd

Reading Januari 2021

Lieve lezer,

Allereerst de allerbeste wensen voor het komende jaar. Dat het jaar 2021 je veel licht, liefde, hoop en gezondheid mag brengen.

Hieronder volgt de engelen reading voor de maand januari 2021.

Liefs,

Team Angel Whispers

READING JANUARI 2021

Zonder duisternis kan er geen ‘licht’ zijn: We weten dat het afgelopen jaar voor velen van jullie een zwaar, moeilijk en verdrietig jaar is geweest. Weet, dat je in het donker ‘licht’ beter kunt zien. Niet alles is 100% te controleren of te sturen. Overgave of ‘go with the flow’ is vereist.

Het leven is net als een wiel met spaken. Zonder deze spaken kan het wiel niet draaien of rijden. Als het wiel niet kan draaien staat het stil. Deze spaken zijn nodig om jouw ‘levenswiel’ te laten draaien zodat jij kunt groeien en bloeien; zodat jij je verder kunt ontwikkelen. Dat is ook de bedoeling.

Wanneer je met andere ogen naar een lastige situatie kijkt, ga je andere dingen zien. Niet met je fysieke oog maar met de ogen van je hart, je innerlijke oog. De maand januari geeft voldoende mogelijkheden om je te laten ervaren hoe je anders kunt kijken. Wij willen je er liefdevol aan herinneren dat wij er voor je zijn. Vraag je beschermengel om hulp. Vraag andere engelen om hulp. Wij staan klaar om je te helpen om via andere ogen te kijken naar situaties die lastig of moeilijk voor je zijn. In gebed of in meditaties kun je ons uitnodigen om je te ondersteunen.

Stel je open en maak verbinding met de mensen om je heen, met de dieren, met de zee, met de natuur, met de lichtwezens. Ga naar een plek of plaats waar je rustig tot jezelf kunt komen. Om ‘op te laden’ en verbinding met jezelf te maken. Concentreer je op je ademhaling. Stuur je adem naar een plek zo laag mogelijk in je buik. Adem in door je neus en uit door je mond. Voel het ritme van je ademhaling. Leg je rechterhand op je hart en wees 15 minuten stil. In deze stilte ontvang je van ons de antwoorden op je vragen. 

Wees lief voor jezelf.

MEDIUMS/PARAGNOSTEN

Angel – Emma – Starlys – Merlin – Tess – Yara

Over de schrijver
Hét spirituele platform met authentieke coaches: professionele mediums, paragnosten, healers & kaartleggers. Via channeling, tarot- & orakelkaarten geven wij telefonische consults, personal en business readings, rituals, spells en services. Stel je vraag en ontvang eerlijk antwoord, advies en inzicht. Authenticiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.
Reactie plaatsen