Wat is een medium of paragnost
02 januari 2021 
1 min. leestijd

Wat is een medium of paragnost

WAT IS EEN MEDIUM

Een medium, is een persoon, die informatie door geeft. Het medium krijgt deze informatie vaak via engelen of gidsen. Een medium legt contact met geesten van bijvoorbeeld overledenen, demonen, engelen of andere entiteiten. Een medium is als het ware een soort doorgeefluik van boodschappen van geesten aan nabestaanden of levende personen. Deze boodschappen kunnen een gevoel, beelden of zinnen zijn.

Kortom, vanuit de paranormale wereld brengen ze boodschappen over naar anderen en helpen je door contact te leggen met een gids, engel of overleden persoon. Het kan een persoon zijn welke verbonden is aan de vraagsteller. Ook kan het een helpende geest of overledene zijn welke bij het medium is.

WAT IS EEN PARAGNOST

Een paragnost is een persoon, die spirituele gaven heeft. Zij kunnen helderziend zijn, maar ook bijvoorbeeld heldervoelend, helderruikend, helderhorend of helderwetend. Een paragnost is dus een verzamelnaam voor verschillende gaves. Bij iedere paragnost komen de boodschappen op een andere manier. Een paragnost kan verschillende attributen inzetten voor het versterken van de gave. Zo heb je de bijvoorbeeld de tarotkaarten, engelenkaarten, orakelkaarten, glazen bol of een pendel.

Kortgezegd een paragnost is vaak een hooggevoelige persoon en heeft een speciale gave (aangeboren of ontwikkeld) om andere mensen te helpen met hun vragen. Ze krijgen boodschappen door via hun zintuigen en brengen deze over aan hun klanten.

Overigens is een medium altijd een paragnost, maar een paragnost is echter niet altijd een medium.

WAT IS EEN HELDERZIENDE

Een paragnost en helderziende worden vaak door elkaar gebruikt. Dit is ook niet zo gek want helderziendheid is een paranormale gave van een paragnost. Een helderziende ziet visioenen en heeft het vermogen om beelden te waarnemen die men in de realiteit niet voorkomen. Deze gebeurtenissen spelen zich vaak af op een andere locatie en een andere tijd. Dit tijdsbestek kan zowel in het verleden, heden als de toekomst zijn. Een helderziende is geschikt voor vragen over de liefde, werk, geld of bijvoorbeeld vrienden en familie.

MEDIUMS/PARAGNOSTEN

Angel – Emma – Starlys – Merlin – Tess – Yara

Over de schrijver
Hét spirituele platform met authentieke coaches: professionele mediums, paragnosten, healers & kaartleggers. Via channeling, tarot- & orakelkaarten geven wij telefonische consults, personal en business readings, rituals, spells en services. Stel je vraag en ontvang eerlijk antwoord, advies en inzicht. Authenticiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.
Reactie plaatsen