Reading Maart 2021
01 maart 2021 
3 min. leestijd

Reading Maart 2021

Lieve lezer,

De engelen reading voor de maand maart 2021 gaat over ‘zelfliefde: liefde voor jezelf!’ 

Liefs,

Team Angel Whispers

READING MAART 2021

Zelfliefde: liefde voor jezelf!

De maand maart staat in het teken van zelfliefde: liefde voor jezelf! Het is een maand waarin we bloot worden gesteld aan uitdagingen op verschillende gebieden. Deze uitdagingen zijn voor een aantal van ons niet gemakkelijk en vragen om uit de comfort zone te stappen.

Wanneer je wordt uitgedaagd kun je kiezen wat of hoe jouw reactie op die uitdaging is. Je kunt de uitdaging niet bepalen, maar je kunt wel bepalen hoe je hiermee omgaat. Kies je ervoor om je energie weg te laten lekken of kies je ervoor om je energie neutraal of zelfs positief te houden? Wanneer je wordt geconfronteerd met een emotie van verdriet, boosheid of teleurstelling, weet dan dat deze emotie met je wilt praten. Het is geen kwestie van goed of fout. Deze emotie wil door jou worden gezien EN gehoord. Deze emotie wil van jou de erkenning die het nodig heeft. Dat kan en dat mag, omdat deze emotie een onderdeel van jou is! Voel de liefde van dat verdriet, boosheid of teleurstelling. Voel de liefde die het nodig heeft. Voel de liefde voor jezelf! Het is tijd om de liefde voor alle emoties te voelen, ook voor de emoties die je liever niet voelt.

Hoe?

Accepteer jezelf volledig, inclusief je imperfecties.

Stop met zelfkritiek.

Durf jezelf te zijn.

Laat je ego los.

Zorg goed voor jezelf, je bent het waard.

Wees minder hard voor jezelf.

Leef met aandacht.

Mediteer.

Bewaak je grenzen.

Oefening baart kunst

Oefen liefde voor jezelf, leg je hand op je hart en zeg:

‘Ik houd van je. Ik houd heel erg veel van je.’ 

Sluit je ogen en luister naar het ritme van je ademhaling. 

Breng je bewustzijn naar het centrum van je hart, in het midden van je borst en vraag jezelf af: ‘Wie ben ik?’  Ieder gevoel, beeld of gedachte is goed.

Stel de vraag: ‘Wat wil ik? Wat is mijn diepste verlangen?’ Ieder gevoel, beeld of gedachte is goed.

Stel de vraag: ‘Wat is mijn missie / doel?’ Ieder gevoel, beeld of gedachte is goed.

Open tot de deur naar bewustzijn en vraag jezelf: ‘Waar ben ik dankbaar voor?’ Ieder gevoel, beeld of gedachte is goed.

Keer terug naar je ademhaling. 

Voel je lichaam en open je ogen.

Luister naar je hart

Met een ‘open hart’ worden je gevoelens intenser. Met een ‘open hart’ zijn je contacten diepgaander. Met een ‘open hart’ voel je meer verbondenheid met het leven. Liefde is het antwoord op al je vragen. 

Liefdevolle tips

Ga naar de plek die altijd liefdevol voor je is: je hart!

Mediteer elke dag 15 minuten.

Minder op social media.

Zeg ‘willen’ in plaats van ‘moeten’.

Doe dingen waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je energie van krijgt.

Draai negatieve gedachten om in positieve gedachten.

Eet en drink gezond.

Rust voldoende en heb voldoende nachtrust.

Plan Me-Time in.

Affirmaties

Ik hou van mezelf! Er is overvloed aan liefde en genoeg liefde voor iedereen, ook voor mij.

Ik ben goed zoals ik ben.

Ik ben trots op mezelf.

Ik ben sterk.

Ik ben succesvol.

Ik geef genoeg liefde en tijd voor mezelf.

Aartsengel Chamuël

Aartsengel Chamuël is de Engel van de derde roze straal; de Straal der Liefde. Zijn naam betekent ‘Hij die God ziet’. Chamuël is verbonden met het hartchakra. Hij geneest alles dat te maken heeft met liefde, zelfliefde, onvoorwaardelijke liefde, het verwerken van verdriet, onzekerheid, angsten et cetera. Het is de Engel van Goddelijke Liefde, en Onvoorwaardelijke Liefde geneest alles.

Gebed

Lieve Aartsengel Chamuël,

Dank je dat je mijn leven omringt met je prachtige robijnen aura, zodat ik mij de belangrijkste les kan herinneren: dat alleen liefde echt is. Het voelt zo goed te weten dat ik mijn hart openstel om de liefde en zegeningen te ontvangen waarvan ik weet dat ik ze verdien. Door me te verbinden met jouw essentie, begin ik het goddelijke te zien in mezelf en in iedereen om me heen. Ik creëer nu een golf van liefde en goede intenties die ik de wereld instuur onder de Wet van Genade. Ik weet dat deze golf tienvoudig zal terugkeren naar de afzender, dus ik ga door met anderen en mezelf te zegenen. Dank je, Chamuël, voor het waarnemen van de liefde in mij. Ik open nu mijn ogen en zie het zelf duidelijk! En zo is het!’ (Bron: Kyle Gray)

MEDIUMS/PARAGNOSTEN

Angel – Emma – Starlys – Merlin – Tess – Yara

Over de schrijver
Hét spirituele platform met authentieke coaches: professionele mediums, paragnosten, healers & kaartleggers. Via channeling, tarot- & orakelkaarten geven wij telefonische consults, personal en business readings, rituals, spells en services. Stel je vraag en ontvang eerlijk antwoord, advies en inzicht. Authenticiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.
Reactie plaatsen