Zodiac Engelen
12 januari 2021 
in Engelen
15 min. leestijd

Zodiac Engelen

ZODIAC ENGELEN

Welk sterrenbeeld en beschermengel horen bij elkaar? Pistis Sophia en haar twaalf engelen van de dierenriem steunen je bij de zoektocht van je hart.

Bron: Angela McGerr 

Pistis Sophia, de Hemelse moeder van de mensheid en heerser over de engelen van de dierenriem, zegt:

Als de Hemelse moeder van de engelen van de dierenriem en de aardse moeder van de mensheid waak ik over alles wat je doet. Je successen verheugen mij en ik troost je in zorgelijke tijden. Alles gebeurt volgens het Goddelijk Plan en alles gaat voorbij.

Ik bied je mijn twaalf engelen van de dierenriem aan om de Zoektocht van het Hart te steunen en spoor je aan om je karma te vereffenen door zelfheling, want het openen van je hogere hart is de weg naar Eenheid. Je kunt met iedere engel werken, maar je geboorteteken onthult nog drie beschermengelen – de heersers van je dierenriemteken, je element en planeet – om in de toekomst te helpen. 

Met de acht van de eeuwigheid stuur ik het gouden hemelse sterrenvuur naar je toe met de heilige blauwe aardsvlam, waardoor je wordt omhuld door zuivere Liefde en zuiver Licht.

DIERENRIEMTEKEN EN BESCHERMENGEL

Hieronder volgen de twaalf dierenriemtekens en beschermengelen

RAM – MACHIDIËL

Wanneer je dierenriemteken Ram is, is je beschermengel Machidiël

Machidiël brengt met voorzichtigheid en ruimdenkendheid evenwicht in je assertiviteit, energie en individualiteit. Spoort aan om hulp van anderen te accepteren en is verbonden met het hoofd.

Beschermengel Machidiël zegt:

Ik heers over Ram. Als jouw beschermengel (en iedereen die mij om mijn eigenschappen aanroept) prijs ik je vertrouwen, je geloof in jezelf, je enthousiasme en passie voor datgene waar jij voor staat. Want ik draag ook de invloed en robijnrode energie van Camaël en Uriëls transformerende, oranje Levensvuur. Wij geven je kracht om je hartenwensen te vervullen. Zorg er wel voor dat ze waarachtig zijn en begrijp dat het tijd kost. Wees voorzichtig met de dingen waarvan je vindt dat ze goed voor je zijn, of dat nu een project, relatie, carrière of zelfs je toekomst is; neem de tijd om alles goed te overdenken voor je een beslissing neemt en vraag indien nodig advies.

Ik help je met je hoofd, maar jij kunt ervoor kiezen om ook je hart te gebruiken. Jouw assertiviteit en individualiteit zullen je ver brengen, zolang je maar de juiste hulp aanneemt van anderen en je hoofd en hart bij jouw beslissingen betrekt, want dat is de enige manier waarop je vrede en tevredenheid kunt vinden.

STIER – TUÄL

Wanneer je dierenriemteken Stier is, is je beschermengel Tuäl

Tuäl versterkt jouw geduldige, standvastige en betrouwbare natuur door je te laten weten wanneer je los moet laten en ‘nee’ moet zeggen, in je eigen belang en dat van anderen. Tuäl is verbonden met schouders, hals en keel.

Beschermengel Tuäl zegt:

Ik heers over Stier en als ik één van jouw beschermengelen ben, steun ik de kracht van jouw standvastige karakter en betrouwbaarheid. Ik breng de kracht van Ariëls (aartsengel van de dieren, moed en kracht) aarde om je te aarden en een stevige basis te geven, waardoor de zekerheid waaraan jij veel waarde hecht wordt versterkt. Venus is ook met mij verbonden en wordt door Haniël (aartsengel van vreugde en erkenning) beheerst. Als wij onze groene energie, roze energie en de aarde-energie combineren, ben je vol kracht en vullen en omringen wij jou met veel liefde en mededogen. Want voor jou is dit de tijd om ‘nee’ te zeggen, vooral als jouw schouders pijn doen door de druk van de vertrouwelijkheid die jij op je schouders hebt genomen en blijft nemen voor jezelf en voor anderen.

Als jij je hartenwens wilt vervullen, moet je tijd voor jezelf nemen en eerlijk, maar ook resoluut naar anderen toe zijn. Alleen als jij je volledig concentreert op jouw doel, zal je zien hoe je dat moet doen. Ik ben verbonden met de schouders, hals en keel, want daar hou jij stress vast. Wees bereid om los te laten en voor jezelf op te komen, waardoor je ruimte in je leven creëert om je hartenwens te vervullen.

TWEELINGEN – AMBRIËL

Wanneer je dierenriemteken Tweelingen is, is je beschermengel Ambriël

Ambriël helpt je om geconcentreerd te blijven op je hartenwens, steunt je intelligente, enthousiaste en gevarieerde houding tegenover het leven en jouw geliefden, zodat je niet te ver gaat en een burn-out krijgt. Ambriël is verbonden met armen en vingers.

Beschermengel Ambriël zegt:

Ik heers over Tweelingen en als ik één van jouw beschermengelen ben, erken ik jouw goede eigenschappen, zoals kunnen luisteren en jouw problemen intelligent en gevarieerd aanpakken, zodat jij en degenen die je lief hebt ze kunnen overwinnen. Ik prijs je enorme loyaliteit, hoewel dit soms een obstakel vormt voor het bepalen van wat je hartenwens is, omdat je jezelf te veel bezighoudt met het helpen van anderen om hun hartenwens te vinden.

Als heerser over Tweelingen word ik geholpen door Michaël (aartsengel van bescherming en veiligheid), de grote engel van communicatie, wiens kobaltblauwe mantel je tegen negativiteit beschermt, en ook door Ariëls (aartsengel van de dieren, moed en kracht) violetblauwe Lucht, de Levensadem. Met onze hulp kunt je de juiste gedachten en woorden vinden en de kracht en mogelijkheid om ze te uiten wanneer dat nodig is. Wij helpen ook met je concentratie, want jij bent veranderlijk in je activiteiten en moet op koers blijven om je hartenwensen te vervullen. Ik ben verbonden met je armen en vingers en als je eenmaal een doel hebt bepaald, help ik je dat doel vast te houden totdat je het hebt bereikt. Dit verdien jij in jouw leven.

KREEFT – MURIËL

Wanneer je dierenriemteken Kreeft is, is je beschermengel Muriël

Muriël is de stem van je hart, waar je soms niet naar luistert vanwege je introspectie en je verlangen naar een vreedzaam en rustig bestaan. Muriël is verbonden met het deel tussen hals en buik.

Beschermengel Muriël zegt:

Ik heers over Kreeft en vooral als beschermengel zie ik duidelijk wat jij niet ziet en dat is dat jouw hartenwens niet vervuld kan worden tot je de vastberadenheid hebt om je gevoelens uit te spreken door uit jouw vertrouwde omstandigheden te komen. Jij kent deze wens, want hij zit diep in je hart, samen met je heftigste emoties, en het is tijd om alles tevoorschijn te laten komen voor je hoogste goed. Ik respecteer je zelfbeheersing, onafhankelijkheid en liefde voor huis en haard, maar je moet je vleugels uitslaan, want je kunt veel meer bereiken op je levenspad, waarop ik en mijn mede-engelen je zullen bijstaan.

Wij zijn verbonden met het deel tussen hals en buik, dus de thymus en de persoonlijke en hogere chakra’s. Ik geef je de kans om meer evenwicht in jouw leven en werk te krijgen, terwijl Gabriël (aartsengel en beschermer van communicatie) je maanenergie geeft om je ambities kracht bij te zetten en je nieuwe hoop en intuïtie te geven. Laat je innerlijke stem horen. Fuëls groene en aquamarijnkleurige stralen van het Levenswater kalmeren je hart en stellen je gerust, waardoor je met vertrouwen kunt handelen. Vind je niet dat het jouw doel moet zijn om vanuit je hart te spreken? Wij adviseren je dit doen voordat het te laat is.

LEEUW – VERCHIËL

Wanneer je dierenriemteken Leeuw is, is je beschermengel Verchiël

Verchiël is een voorvechter: jij bent een leider die inspireert, moedig is en anderen helpt hun potentieel te bereiken. Wat je soms afremt, is gebrek aan zelfvertrouwen. Verchiël is verbonden met rug en wervelkolom.

Beschermengel Verchiël zegt:

Ik heers over Leeuw en als ik één van jouw beschermengelen ben, bewijs ik eer aan jouw moed, want jij verdient deze lofbetuiging. Jij bezit veel eigenschappen die met leiderschap te maken hebben: jij ziet wat anderen nodig hebben en inspireert hen. Maar zou je die kwaliteiten ook niet op jezelf moeten toepassen om je hartenwens te vervullen? Want er is maar weinig wat jij niet kunt bereiken als je echt je best doet. Je hebt gewoon dat innerlijke weten nodig, dat geloof in jezelf en jouw talenten bevestigt en ondersteunt. Het is in jou aanwezig.

Ik breng geelbruine gouden kleuren om je te ondersteunen. Samen met mij verschijnt ook Raphaël (aartsengel van justitie, harmonie en van balans), de heler, met zijn zonnekracht. Hij geeft regenbogen om je kracht en evenwicht te vergroten. Jouw denkprocessen en besluitvaardigheid worden ook versterkt. Ariël (aartsengel van de dieren, moed en kracht) brengt het Levensvuur, om obstakels zoals gebrek aan zelfvertrouwen, weg te nemen.

Het moet jouw doel zijn, om wat dan nog overblijft, weg te werken, om zo je hartenwens te kunnen vervullen. Je kunt het bewerkstelligen, want het vuur van de zon versterkt je wil. Ik ben verbonden met je wervelkolom, die, als hij recht is, het leeuwenhart in je energiesysteem ondersteunt. Als je mij aanroept, help ik je samen met Raphaël en Uriël om in je kracht te komen.

MAAGD – HAMALIËL

Wanneer je dierenriemteken Maagd is, is je beschermengel Hamaliël

Hamaliël versterkt je aanzienlijke sociale en administratieve vaardigheden en nauwgezetheid. Hij versterkt ook je vaardigheid om een totaalbeeld te vormen van bepaalde kwesties. Hamaliël is verbonden met de maag en spijsverteringskanaal.

Beschermengel Hamaliël zegt:

In de glorieuze maand van de Maagd spoor ik allen aan die mij aanroepen als beschermengel om te genieten van smaragdgroen en naar de blauw hemel te kijken en zoveel mogelijk van het leven te nieten. Misschien ben je teveel bezig met allerlei kwesties om deze wonderen te kunnen zien. Je bent zeer bekwaam als het gaat om het aanpakken, uitleggen en oplossen van problemen, maar het leven draait ook om vrijheid, het loslaten van zorgen, details laten voor wat ze zijn en duidelijk zicht hebben op je hartenwensen!

Samen met mij verschijnt Ariël (aartsengel van de dieren, moed en kracht) met zijn aardende element ‘aarde’; hij zet je met beide benen op de grond als dat nodig is, zodat je wortels stevig zijn geplant. Vanuit deze basis kun je sterker en steviger worden door mijn ondersteunende groene energiestralen. Dan vloeit het hemelsblauw van Michaël (aartsengel van bescherming en veiligheid) naar je toe, waardoor je keelchakra wordt versterkt en je beter kunt netwerken en omgaan met anderen. Ik ben verbonden met je maag. Mijn advies zorgt voor evenwicht tussen Ariëls aarde en Michaëls lucht, dat leidt tot meer innerlijke rust. Wij kunnen spijsverteringsproblemen wegnemen die door stress of zorgen zijn ontstaan en die beletten dat je van het leven geniet.

WEEGSCHAAL – ZURIËL

Wanneer je dierenriemteken Weegschaal is, is je beschermengel Zuriël

Zuriël is verheugd dat je zo rechtdoorzee bent in je omgang met anderen en versterkt je besluitvaardigheid als je zoekt naar evenwicht tussen werk en andere aspecten van je leven. Zuriël is verbonden met heupen en stuitbeen.

Beschermengel Zuriël zegt: 

Als ik je beschermengel ben, vraag ik je na te denken over jouw talenten, want je twijfelt daar nog wel eens aan. Je kunt uitstekend organiseren, instructies opvolgen en bent zeer rechtdoorzee in je omgang met anderen als je eenmaal weet wat je aan hen hebt. Soms denk je veel te lang na over bepaalde zaken, waardoor je leven een beetje uit balans raakt. Dan breng ik samen met Haniël (aartsengel van vreugde en erkenning), heerser van Venus, roze en smaragdgroene liefdesstralen om jouw zelfwaardering te versterken en evenwicht in je leven terug te brengen. 

Misschien zit je vast in een patroon van aangepast gedrag en wil je dit veranderen. Ariël (aartsengel van de dieren, moed en kracht) brengt de kracht van Lucht, de Levensadem, om dit patroon te doorbreken en je ervan te bevrijden, zodat je jezelf weer kunt zijn en anderen jou zien zoals jij dat wilt. Je kunt ervoor kiezen om te veranderen en te werken aan een hartenwens die eerst onbereikbaar leek. Haniël, Ariël en ik helpen je met je heupen en stuitbeen, het verbindingspunt van je wortelchakra met de aarde en hemel. Als je bent geaard, merk je dat jouw hartenwens niet meer onbereikbaar is. De keuze is aan jou.

SCHORPIOEN – BARAKIËL

Wanneer je dierenriemteken Schorpioen is, is je beschermengel Barakiël

Barakiël waardeert je ambitie, scherpzinnigheid en passie voor het leven en ondersteunt je vaardigheid nieuwe ondernemingen op te zetten en tot een goed einde te brengen. Hij helpt je bij het afwegen van de risico’s. Barakiël is verbonden met het bekken.

Beschermengel Barakiel zegt:

Als één van je beschermengelen waardeer ik je scherpzinnigheid. Je gebruikt je intelligentie en vaardigheden om je ambities en idealen te verwezenlijken. Jouw enthousiasme en energie brengen je ver, want je bent ook bereid om een gokje te wagen, Maar neem voldoende tijd om stil te staan bij de mensen of risico’s die erbij betrokken zijn. Daarbij steun ik je met onvoorwaardelijke liefde en adviseer ik je om al deze aspecten met verstand en hart in ogenschouw te nemen. 

Samen met mij verschijnt Fuël, wiens aquamarijn kleurige Levenswater verkoelend en kalmerend kan zijn, maar ook vol stoom en kracht. Je kunt ons om hulp vragen, mits je wens je hoogste goed is. 

Ariël (aartsengel van de dieren, moed en kracht) en Pluto bouwen je mediamieke gaven op, met mauve en violette stralen, zodat je verder kunt kijken dan het oppervlakkige. Dit zorgt voor een fysieke en spirituele benadering van je zelfontwikkeling. Ik ben verbonden met het bekken, van waaruit creatieve hartstocht je naar nieuwe hartenwensen of ondernemingen drijft tijdens het spel van het leven.

BOOGSCHUTTER – ADNACHIËL

Wanneer je dierenriemteken Boogschutter is, is je beschermengel Adnachiël

Adnachiël verbreedt je visie en horizon, vergroot je optimisme en helpt je bij het realiseren van je dromen. Adnachiël is verbonden met de dijen en benen.

Beschermengel Adnachiël zegt:

Als één van je beschermengelen weet ik dat je een brede visie hebt, waardoor je nieuwe ideeën, concepten en idealen kunt ontwikkelen, maar soms ontbreekt het je aan een positieve instelling en geloof in jezelf om ze daadwerkelijk uit te voeren. Soms vind je zelfs dat het niet eens de moeite waard is om te beginnen! Maar ik verzeker je dat je prima in staat bent om te doen wat je wilt. Je legt zichzelf beperkingen op. Als je wilt, help ik je om deze last kwijt te raken.

Ik breng Zadkiël (aartsengel van de vrede, liefde en goedheid) met mij mee, heerser van Jupiter, en zijn diepblauwe overvloed aan mogelijkheden, gezondheid, wijsheid, succes. Het ligt allemaal in je teken besloten. Ook Uriëls (aartsengel van het licht, van de mannelijke gezondheid en de aarde) Levensvuur om je de energie van voldoening te geven. Laat Uriël je helpen om zelftwijfel kwijt te raken. Zadkiëls wijsheid laat je de mogelijkheden zien die hierdoor in jou worden gecreëerd. Laat Uriël je vervolgens voortstuwen door het vuur van hartstocht.

Ik ben verbonden met de dijen en benen. Je kunt het makkelijkst vooruitgaan door onze liefdevolle steun te aanvaarden en je hartenwens te vervullen die je in gedachten hebt en waarvan je weet dat hij je gelukkig zal maken.

STEENBOK – NADIËL

Wanneer je dierenriemteken Steenbok is, is je beschermengel Nadiël

Nadiël steunt je vertrouwen, praktische vaardigheden, grondigheid en doorzettingsvermogen om via verandering harmonie te vinden. Nadiël is verbonden met de knieën.

Nadiël zegt:

Ik heers over Steenbok, maar de Schepper heeft mij ook opgedragen om je te helpen bij grote veranderingen in jouw leven, zoals een nieuwe baan, een nieuw huis, een nieuwe jij. Als ik één van je beschermengelen ben, geef ik alle liefdevolle steun die jij nodig hebt om je vaardigheden, grondigheid en doorzettingsvermogen te versterken. Samen kunnen we alles waaruit je geen voldoening haalt veranderen.

Met groene stralen bied ik je deze mogelijkheden tot verandering en groei, vooral aan het begin van een nieuw jaar. Ik werk samen met Ariël (aartsengel van de dieren, moed en kracht), heerser over het element ‘aarde’. Sinds de eerste beschavingen is dit de tijd van aarde en wedergeboorte. De tijd gaat snel. Benut jij je tijd wel goed? Sommige dingen zou je anders willen. Wij geven je de kracht om het komende jaar een hartenwens te vervullen, hoe eng dit aanvankelijk ook lijkt.

Cassiël (aartsengel van prachtig overvloed) heerst over Saturnus en is met mijn teken verbonden; hij geeft je uithoudingsvermogen om je beproevingen te doorstaan, want wij geloven allebei dat jij dat kunt. Ik help je met je knieën, die verbonden zijn met de aanvaarding van verandering. Werk met mij om je vertrouwen en evenwicht te versterken op weg naar jouw nieuwe hartenwens.

WATERMAN – CAMBIËL

Wanneer je dierenriemteken Waterman is, is je beschermengel Cambiël

Cambiël steunt je in het realiseren van je ware idealen en het vervullen van je diepste wensen, waarbij integriteit en principes gehandhaafd blijven. Cambiël is verbonden met het beenderstelsel en de bloedvaten.

Aartsengel Cambiël zegt:

Als Waterman werk ik samen met Ariël (aartsengel van de dieren, moed en kracht) en zijn Levensadem, en met Uriël (aartsengel van het licht, van de mannelijke gezondheid en de aarde), die over Uranus en het element ‘vuur’ heerst. Samen combineren we deze essentiële elementen als steun voor jouw idealen. Het mannelijke Levensvuur reinigt en zuivert je en maakt je sterker, terwijl het vrouwelijke element water je kalmeert, helder maakt en je intuïtie ontwikkelt. Beide helpen je bij het vinden van het juiste levensniveau. De Levensadem verheft je bewustzijn en geeft je een spirituele kijk op het leven. Samen kunnen we dus veel in jouw leven veranderen.

Terwijl het Watermantijdperk aanbreekt, spoor ik je aan om jouw idealen te bekijken voor dit jaar en de jaren die volgen, want ik kan je helpen bij het bereiken van jouw potentieel. Bekijk de toekomst integer en blijf trouw aan je principes, de ankers van jouw bestaan, anders zul je de innerlijke vrede die je wilt, lastig vinden.

Ik ben verbonden met het beenderstelsel en de bloedvaten. Roep mij aan voor lichamelijke kracht om je idealen te verwezenlijken en om je bloed vrij te laten stromen, terwijl de Levensadem jouw gedachten verheft en je fantasie inspireert om nieuwe wegen in te slaan vol beloftes voor de toekomst.

VISSEN – BARAKIËL

Wanneer je dierenriemteken Vissen is, is je beschermengel Barakiël

Barakiëls liefdevolle energie beschermt je intelligente, medelevende en bedachtzame benadering van anderen en brengt ook inzicht. Barakiël is verbonden met de voeten.

Aartsengel Barakiël zegt:

Als één van je beschermengelen zie en prijs ik je liefdevolle natuur en emotionele diepgang, want je hebt veel goede kwaliteiten en bent zeer bedachtzaam en gevoelig. Door je vriendelijkheid bent je soms niet resoluut genoeg of oordeel je niet juist. Ik probeer je te beschermen als dit je benadeelt, zoals situaties waarin je veel energie verliest door hevige emotie. Ik adviseer je om goed na te denken over je beloftes, zodat je ze niet maakt naar mensen die ze niet waard zijn.

Ik werk samen met Fuël, Heer van de Wateren, en hij brengt je tot rust. Ook maakt hij je duidelijk wat je het beste kunt doen. Hij heerst ook over Neptunus, de planeet in mijn Vissenteken. Dit heelt emotionele onrust en brengt meer evenwicht in jouw leven. Fuëls groen en aquamarijn (voor het keel- en hartchakra) vormen de eerste verbinding tussen de mens en de engelen.

Je kunt deze verbinding koesteren door elke dag met ons te werken, want jouw diepgaande medeleven resoneert met onze trilling en wij vergroten dat met zuivere Liefde, waardoor jij jouw hartenwens kunt vervullen. Ik ben verbonden met de voeten; als je op een krachtige maar kalme wijze stappen wilt zetten in de richting van jouw doel, zijn wij er voor je.

Bron: Angela McGerr

MEDIUMS/PARAGNOSTEN

Angel – Emma – Starlys – Merlin – Tess – Yara

Over de schrijver
Hét spirituele platform met authentieke coaches: professionele mediums, paragnosten, healers & kaartleggers. Via channeling, tarot- & orakelkaarten geven wij telefonische consults, personal en business readings, rituals, spells en services. Stel je vraag en ontvang eerlijk antwoord, advies en inzicht. Authenticiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.
Reactie plaatsen